Rendezvények

Sportverseny – I. TISZA-TAVI DUATLON

Az alapítvány központi feladatának tartja az egészséges életmódra nevelést. Ennek keretében 2011.május 14-én került megrendezésre Abádszalókon az „I. Tisza-tavi duatlon” verseny az alábbi kategóriákban:

III.korcsoport (általános iskola 5-6.osztály, fiú-lány)

IV.korcsoport (általános iskola 7-8.osztály, fiú-lány)

nyílt kategória (felnőtt, férfi-nő)

Sportversenyünk a kistérségben egyedülálló, első ilyen jellegű rendezvény volt.

Célunk a tduatlon sportág megismertetése, sportolási lehetőség biztosítása hagyományteremtő szándékkal.
Kulturális rendezvény – RITMUS A TISZA-TAVI NYÁRBAN

Abádszalókon 2011. június 24-25-26-án a „Ritmus a Tisza-tavi nyár” programsorozat keretében valósul meg az alapítvány kulturális nyitórendezvénye.

A három napos kulturális program keretében első nap a táncosok, és az iskolások főpróbája valósul meg, valamint az ismerkedés a Kerekes Band zenekarral és muzsikájukkal. Második nap, szombaton este a Kerekes Band fellépése után látványos színpadi táncprodukció keretében Vári Bertalan vezetésével a Varidance Company bemutatta a Hungarythm című produkcióját, kiegészítve a helyi iskolásokkal, és hastánc csoporttal elkészített produkcióval.. Harmadik napon az általános iskolások számára meghirdetett képzőművészeti versenyre került sor.

MAGISZTER BÁL 2012.március 10-én 20 órától Debrecenben a Kassai úton a Lovardában. Várjuk régi és új diákjainkat.

2015 15 éves a Magiszter