Idegenvezető tanfolyam

54 812 01 Idegenvezető tanfolyam

Az Idegenvezető képzés elvégzésével otthonosan tud mozogni a csoportok utaztatásában, turisztikai programok szervezésében, lebonyolításában.Amennyiben szereti az idegen kultúrákat, nyelveket, szeret emberekkel foglalkozni, világot látni, akkor ezt a képzést Önnek ajánljuk.

Elhelyezkedési lehetőségek: A végzettség idegenvezetői feladatok ellátását biztosítja, mellyel utazási irodákban, turisztikai központokban, falusi turizmusban tudja kamatoztatni tudását.

A jelentkezés feltételei: érettségi vizsga

egészségügyi alkalmassági vizsgálat

B2 komplex középfokú nyelvvizsga

Képzési idő: 960 óra

Szakmai tárgyak: Turizmus alapjai, Kultúr- és vallástörténet, Vendéglátás és szálláshely ismeretek, Üzleti kommunikáció gyakorlata, marketing alapjai, Szakmai idegen nyelv gyakorlat, Ügyviteli ismeretek, Informatika a turizmusban gyakorlat, Levelezési ismeretek gyakorlat, Antik örökségünk, Latin nyelvtan és fordítási gyakorlatok, Országismeret I-II., Idegenvezetés gyakorlata, Kommunikáció alapjai, Idegenvezető munkamódszerei, Kapcsolat-technikai ismeretek gyakorlat, Adminisztrációs ismeretek, Adminisztráció a gyakorlatban.

Képzés tervezett indítása: Budapest, 2016.09.01.

Helyszín: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

A képzés költsége: 250.000 Ft + 35.000 Ft vizsgadíj

Bővebb információ: 06-70-417-1739 vagy 06-70-379-9156

Jelentkezési lap (klik a szövegre)